Apren

Kaisendo

A l’Escola Budo Sensei aprendràs kaisendo, un art marcial modern que incorpora arts marcials tradicionals i modernes en un sistema integral d’autoprotecció.

“kaisendo és un art marcial per persones de totes les edats i condició física”

Kaisendo

El Kaisendo és un sistema molt complet, on es treballa tècnica, però també sparring i combat controlat, en diferents escenaris de risc, entrenament funcional, preparació física, defensa contra armes, tàctica i estratègia, des d’una visió contemporània i efectiva de la defensa personal.

El Kaisendo és un art marcial per persones de totes les edats i condició física, excel·lent com a sistema de defensa personal femenina, útil també per a professionals de la seguretat, policies, vigilants, per persones iniciades en altres arts marcials o persones sense experiència que vulguin començar amb un sistema integral.

Com són les classes de kaisendo

Una classe de Kaisendo, té una duració d’hora i mitja, així que permet desenvolupar un treball complet i integral.

La primera part de la classe, és de preparació i condicionament físic, necessari per assolir força, flexibilitat, potència, velocitat, resistència cardiorespiratòria, etc.
A continuació es desenvolupen treballs tècnics individualment o per parelles, en qualsevol dels blocs de la disciplina, striking, grappling, controls, terra, armes, etc.

Els alumnes més avançats treballen i verifiquen les tècniques apreses amb resistència, o sparring controlat per comprovar l’eficàcia del que estan aprenent.

La tècnica ,així com l’entrenament funcional s’adapta al nivell, experiència i condició física de cada persona, ja que es treballa per nivells, així que les persones que comencen han d’aprendre primer unes bones bases, per poder anar evolucionant en el sistema i poder de mica en mica assolir nous reptes tècnics i físics.

L’important és avançar mentre es gaudeix del procés i passar una bona estona entrenant dintre de les possibilitats de cadascú, en un ambient segur, amigable i respectuós, que doni a l’estudiant un bon suport per progressar, però a la vegada amb rigorositat docent i tenint sempre present la realitat com a font d’estudi de què és un sistema enfocat a la Defensa Personal.

En què milloraràs?

 1. En primer lloc, el Kaisendo aporta benestar general, físic per descomptat, però també psíquic i emocional.
 2. La millora física implica guanyar força, resistència, potència, velocitat, flexibilitat.
 3. La millora psíquica demana incrementar atenció, reflexos, concentració, focalització, autodisciplina, esperit de superació, etc.
 4. La millora emocional implica guanyar autoconfiança, autoestima, seguretat, assertivitat, baixar els nivells d’estrès, millorar la qualitat de la son, l’estat emocional general, etc.
Quina és l'edat ideal per començar?

No hi ha límit d’edat, qualsevol edat permet començar amb Kaisendo, ja que el sistema i la pràctica s’adapta a la persona i la seva condició física.

El Kaisendo és un sistema pensat per dones?

El Kaisendo és un magnífic sistema de Defensa Personal per dones, de fet tenim una secció específica de Defensa Personal Femenina. El Kaisendo en ser art marcial Integral, treballa en tots els escenaris de perill en els que es pot trobar una dona, i permet posar per davant la tècnica i l’eficàcia a la força, de tal manera que amb pràctica i estudi constant, qualsevol dona pot aprendre Autoprotecció amb el sistema Kaisendo.

Quin és l'horari de Kaisendo?
 • Dimecres de 20 a 21,30 hores
 • Divendres de 19 a 20,30 hores
 • 1 Diumenge al mes, de 10 a 13 hores

jiu jitsu

a barcelona des de 1976

BUDO SENSEI

horaris del Dojo

 • Jiu jitsu: dimarts i dijous de 19 a 20:30 hores; dimecresc de 19:30 a 21 hores.
 • Taichi: dilluns de 19:30 a 21 hores.
 • Taekwondo: dilluns, dimecres i divendres de 19 a 20 hores.
 • Kaisendo: dimecres de 20 a 21:30 i divendres de 19 a 20:30 hores + (1 diumenge/mes 2h)
 • Karate: dimarts i dijous de 18 a 19 hores nens i de 19 a 20 hores adults; dissabte de 10 a 11:30 hores.

Prova una classe gratis

Escola Budo Sensei, En contra de la violència masclista

La violència contra les dones és una realitat persistent i cruenta tal i com demostren les xifres de dones assassinades i les denúncies per violència masclista i, en concret, per agressió sexual. L’amenaça de ser violentades és permanent i s’accentua entre les dones més joves, fet que posa de manifest la necessitat d’abordar àmpliament les causes i les conseqüències, els perquès i les complicitats a nivell individual i social.
En aquest sentit, és del tot imprescindible denunciar la complicitat social i cultural dels missatges que fomenten el sexisme, de les imatges que tracten el cos de les dones com a objectes sexuals, de les narratives que emmascaren les agressions sexuals contra les dones i les fan responsables de l’agressió viscuda, de les actituds que promouen estereotips de gènere i rols patriarcals i de la banalització del masclisme.

Click to access the login or register cheese
Open chat
Hola 👋
Tens algun dubte?