Des de 1976

Taekwondo

A l’Escola Budo Sensei oferim classes de Taekwondo a Barcelona des de l’any 1976, al barri de Sants. T’animes a conèixer-nos?

“Qualsevol adult pot començar a practicar Taekwondo”

El Taekwondo

El Taekwondo és un art marcial d’origen coreà que va ser creat el segle XX. “Tae” vol dir peu, “kwon” significa mà i “do” és el camí: aquest significat ens recorda que el Taekwondo es basa en cops directes de peu i de mà, però també girant i en salt, sense oblidar les defenses de mà i braç.

El Taekwondo aporta un gran nombre de beneficis en tots els àmbits. És molt conegut per les seves espectaculars puntades de peu i salts, però també té infinitat de tècniques de puny, mans, colzes i genolls.

Més enllà de la competició olímpica, el Taekwondo és un art marcial que serveix com autodefensa en situacions de perill i aprofita l’elasticitat de les persones. Per això és ideal per a les dones perquè disposen de més agilitat, més elasticitat que els homes i no cal que tinguin gaire força.

Com sabeu, les cames són sempre més fortes que els braços i ben entrenades poden donar cops molt més potents.

Com són
les classes de taekwondo

Pots veure molts dels exercicis que efectuem al nostre perfil d’Instagram (@taekwondo.budosensei). Les nostres classes de Taekwondo modern són sempre diferents malgrat que alguns exercicis es repeteixin, en essència cada classe és única i s’enfoca a una de les parts del Taekwondo com ara la tècnica, l’agilitat, l’equilibri, el pumse o el combat, així que mai sabràs que toca aquell dia i sempre serà, sorpresa!

Les classes es divideixen en 4 parts de 15 minuts:

 • Els primers 15 minuts fem un escalfament cardiovascular.
 • Els següents 15 minuts incorporem alguns jocs, com l’escala, el mocador, el 3 en ratlla, etc. per continuar escalfant sense pensar-hi massa.
 • La segona mitja hora de classe es compon de tècnica de Taekwondo, que poden ser defenses, atacs, combinacions, etc.
 • L’última estona aprofitem per estirar i guanyar elasticitat.Estudis recents demostren que es preferible fer-ho sempre en acabar l’activitat, evitant les agulletes i regenerant els músculs per al següent entrenament.

 

En què milloraràs?

Primer de tot milloraràs mentalment, l’exercici físic farà que et trobis millor a tots els nivells i descarregaràs tota la tensió, sobretot si fas teletreball i no et mous gaire durant la jornada.

 • La teva resistència física.
 • La teva força.
 • La teva agilitat.
 • La teva concentració.
 • La teva autoestima.
 • La seguretat en tu mateix davant de qualsevol discussió o enfrontament.
 • Els teus reflexos, molt útil si també condueixes.
 • La facilitat per adormir-te, arribaràs cansat a casa.
Quina és l'edat ideal per començar?

Fàcil: qualsevol! Sovint, relacionem el Taekwondo amb un esport que cal començar des de petits. Això és absolutament fals!

Quin és l'horari de Taekwondo i que cal portar?

Entrenem els dilluns, dimecres i divendres de 19 a 20 h.

Si vens a provar, la primera classe és gratuïta i disposem de vestuari i dutxes.

Només cal portar roba esportiva còmoda, aigua i una tovallola per eixugar-te la suor.

jiu jitsu

a barcelona des de 1976

BUDO SENSEI

horaris del Dojo

 • Jiu jitsu: dimarts i dijous de 19 a 20:30 hores; dimecresc de 19:30 a 21 hores.
 • Taichi: dilluns de 19:30 a 21 hores.
 • Taekwondo: dilluns, dimecres i divendres de 19 a 20 hores.
 • Kaisendo: dimecres de 20 a 21:30 i divendres de 19 a 20:30 hores + (1 diumenge/mes 2h)
 • Karate: dimarts i dijous de 18 a 19 hores nens i de 19 a 20 hores adults; dissabte de 10 a 11:30 hores.

Prova una classe gratis

Escola Budo Sensei, En contra de la violència masclista

La violència contra les dones és una realitat persistent i cruenta tal i com demostren les xifres de dones assassinades i les denúncies per violència masclista i, en concret, per agressió sexual. L’amenaça de ser violentades és permanent i s’accentua entre les dones més joves, fet que posa de manifest la necessitat d’abordar àmpliament les causes i les conseqüències, els perquès i les complicitats a nivell individual i social.
En aquest sentit, és del tot imprescindible denunciar la complicitat social i cultural dels missatges que fomenten el sexisme, de les imatges que tracten el cos de les dones com a objectes sexuals, de les narratives que emmascaren les agressions sexuals contra les dones i les fan responsables de l’agressió viscuda, de les actituds que promouen estereotips de gènere i rols patriarcals i de la banalització del masclisme.

Click to access the login or register cheese
Open chat
Hola 👋
Tens algun dubte?